Wat kan ik voor je doen?

Copywriting

Heb je een wervende tekst nodig voor een blog of ander soort artikel, zoek je naar woorden bij een infographic of wil je je bezoekers zich welkom laten voelen door de teksten en woorden aan te passen van je Page not found, automatische antwoorden, kopjes en buttons op je website? Lees vooral verder.

bureau MM - SEO en onlinevindbaarheid

SEO en hulp met je site

Loop je vast bij het maken van je site? Ik kan je weer verder op weg helpen. En daar ben je dan, online en wel. Alleen is de online wereld immens groot en moet je ook gevonden kunnen worden door de juiste bezoekers. Online vindbaarheid zit hem niet alleen in teksten, maar ook in techniek. En als je Google Analytics ingesteld wil hebben, of data-rapporten wil ontvangen via Google Data Studio, dan kun je ook bij mij terecht.

Redactie & vertalingen

Teksten die geredigeerd moeten worden? Ik zit met mijn digitale rode pen in de aanslag. Ik heb jarenlang als eindredacteur gewerkt en kan in korte tijd veel meters maken. Ook voor recepten sta ik klaar. Na ca. 8 jaar voor culinaire bladen gewerkt te hebben, haal ik hier zo fouten uit en zorg ik ervoor dat alles klopt.

Teksten en recepten vertaal ik vanuit het Duits en Engels naar het Nederlands. Ook hier heb ik ruime ervaring in.

Waarom
bureau MM?

– Jarenlange ervaring

– Sterke content die gevonden en gelezen wordt

– Je kunt bij bureau MM terecht voor zowel content als websiteoptimalisatie